Ιδανικά συνοδεύει: Έντονα πιάτα, θαλασσινά, ψητά ψάρια, πικάντικα τυριά, γιογκούτσι με μανιτάρια, χοιρινό, αρνί και κατσικίσιο κρέας.
Σερβίρεται στους 10-12°C.
Ο τρύγος γίνεται με τα χέρια αφού τα σταφύλια έρθουν σε στάδιο ήπιας ωρίμανσης, Ακολουθεί κάπνισμα και εκραγυσμός ακολουθει αποβοστρύχωση και πέρασμα από σπαστήρα. Παίρνουμε το χυμό χωρίς πιέσεις και ακολουθούμε λευκή οινοποίηση. Παραμένει στην δεξαμενή για 6 μήνες και εμφιαλώνεται. Δεν χρησιμοποιούνται φίλτρα.