Ιδανικά συνοδεύει: Σουτζουκάκια Σμυρνέικα, κορινθιακό νούμπουλο και γεμιστές ντομάτες.
Σερβίρεται στους 18°C.
Η συγκομιδή γίνεται χειρονακτικά, αφού τα σταφύλια φτάσουν πλήρη ωρίμανση. Ακολουθεί αποκοπή των σταφυλιών και ζύμωση σε δεξαμενές με την τεχνική της ερυθρής οινοποίησης για 15 ημέρες. Το κρασί ωριμάζει πάνω στις οινολάσπες για 2 μήνες και στη συνέχεια μεταγγίζεται σε γαλλικά βαρέλια δρυός για 1 χρόνο. Η εμφιάλωση γίνεται χωρίς φιλτράρισμα.