Συνοδεύει ιδανικά: Θαλασσινά, φρέσκο τυρί, καπνιστό τυρί, ψάρι, επιδόρπια με βάση τον καφέ.
Σερβίρεται στους 10-12 °C
Ο τρύγος γίνεται με τα χέρια αφού τα σταφύλια έρθουν σε στάδιο ήπιας ωρίμανσης, Ακολουθεί κάπνισμα και εκραγυσμός, ακολουθεί αποβοστρύχωση και πέρασμα από σπαστήρα. Παίρνουμε το χυμό χωρίς πιέσεις και ακολουθούμε λευκή οινοποίηση. Παραμένει στην δεξαμενή για 6 μήνες και εμφιαλώνεται. Δεν χρησιμοποιούνται φίλτρα.