Ιδανικά συνοδεύει: Σουτζουκάκια Σμυρνέικα, κορινθιακό νούμπουλο και γεμιστές ντομάτες.
Σερβίρεται στους 18°C.
Η συγκομιδή γίνεται με το χέρι, αφού τα σταφύλια φτάσουν πλήρη ωρίμανση.
Ακολουθεί η αποστάφυλωση και η ζύμωση σε δεξαμενές με τη χρήση της τεχνικής οινοποίησης ερυθρού κρασιού για 15 ημέρες. Το κρασί ωριμάζει πάνω στις οινολάσπες για 2 μήνες και στη συνέχεια μεταφέρεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 1 χρόνο. Η εμφιάλωση γίνεται χωρίς φίλτρα.